Machinebouw van Lieshout B.V. bouwt sinds 1962 volgens de wensen van de klant. We zijn werkzaam in vele uiteenlopende marktgebieden:

- Algemene machinebouw

- Was- zeeftrommels

- Trechters, goten en leidingwerk

- Baggerindustrie

- Offshore

- Scheepsbouw

- Voedingsindustrie

- Verzinkerijen (thermisch)

- Projectmatige installaties

 

Vakkundigheid, efficiëntie en klantgerichtheid is erg belangrijk binnen Machinebouw van Lieshout om een project naar alle tevredenheid uit te kunnen voeren.

De afdeling engineering is in staat het ontwerp duidelijk en gestructureerd op te zetten middels 3D modellering. Ook is er een ruime ervaring aanwezig in 2D AutoCad en 3D Inventor.

We zijn lid van de Metaalunie en in 2000 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Tevens zijn wij in 2015 EN-1090 gecertificeerd

Onze monteurs zijn in het bezit van VCA-basis en onze projectleiders en leidinggevenden VCA-vol.

Engineering

Engineering is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Samen met de klant wordt vakkundig en innovatief gewerkt naar een passende oplossing.

Vakkennis

Hoge eisen aan mensen  en materiaal  zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit. Men beschikt over een oneindig opleidingsprogramma, waar continue gebruik van wordt gemaakt.

Verspaning

Al onze producten worden geleverd met de juiste CE – en gebruikersdocumentatie.

Mechanische bewerking

Ook voor enkel mechanische bewerkingen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

CE documentatie

Al onze producten worden geleverd met de juiste CE – en gebruikersdocumentatie.

Tank testen op lekkage

Een  tank wordt nauwkeurig op lek getest door deze op druk te zetten. Dit wordt gemeten met een drukmeter en een waterkolom, waarvan de resultaten worden weergegeven in het meegeleverde testrapport.

Productieoplossingen

Wij denken graag mee om tot een realiseerbare productieoplossing te komen.

Een voorbeeld hiervan:
Inkrimpen van lagerbussen met behulp van vloeibaar stikstof.

Slijtage van onderdelen

Slijtage van onderdelen kan op verschillende manieren worden opgelost. Een goed voorbeeld hiervan is het bekleden met rubber, wat op verschillende manieren kan gebeuren.

3D modellering

Wij modelleren onze producten in 3D middels Autodesk Inventor 2017.

Het engineering team van Machinebouw van Lieshout heeft regelmatig trainingen, wat ons op het niveau “gevorderde” gebracht heeft.

Het modelleren geeft ons de mogelijkheid het geheel tot een hoger niveau te brengen. Het ontwerp kan een stuk complexer als het nodig is, maar juist ook een stuk eenvoudiger en sneller. De communicatie en presentatie tussen ons en u als klant gaat een heel stuk duidelijker en efficiënter.